SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Benfica-Rio Ave maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü forma giyecek mi?

Benfica-Rio Ave maçı için geri sayım sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Feyenoord karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyet sonrası lige odaklanan Benfica, 9. hafta maçında iç sahada Rio Ave'yi konuk edecek. Geride kalan 8 haftada 1 maçı yoğun sis nedeniyle ertelenen Benfica, çıktığı 7 maçta 16 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Konuk ekip Rio Ave ise bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 8 puan toplayabildi ve 12. sırada yer aldı. Peki Benfica-Rio Ave maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GS-BJK DERBİ MAÇI TARİHİ: Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda?
  2. 2024 Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta? Ballon d'Or adayları kimler? Hakan Çalhanoğlu'da listede!
  3. SAATLER GERİ ALINACAK MI, ne zaman alınacak? Bu yıl kış saati uygulamasına geçilecek mi ve saatler 1 saat geri alınacak mı, hangi gün alınıyor?
  4. MUHTEMEL 11'LER | Fenerbahçe-Bodrum FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? FB-Bodrum FK maçı CANLI yayın bilgileri...
  5. 28-29 EKİM BORSA İSTANBUL açık mı? 28 Ekim Pazartesi Borsa (BIST) açılacak mı, işlem görecek mi?
  6. INTER-JUVENTUS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Inter-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu ilk 11'de başlayacak mı?
  7. TARİHLER BELLİ OLDU! 📌 Birinci dönem ara tatil ne zaman? Kasım ara tatili hangi tarihler arasında? Öğretmen seminerleri online mı olacak?
  8. ARSENAL-LİVERPOOL MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Arsenal-Liverpool maçı ne zaman? Arsenal-Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?
  9. Telefon ya da tabletiniz sizi yanıltıyor olabilir! Saatler geri alındı mı, şu an saat kaç? Türkiye'de Kış saati uygulamasına geçildi mi, saatler geri alındı mı?
  10. 29 EKİM'DE EMEKLİYE 5 BİN TL ikramiye var mı? 2024 emekli ikramiyesi (5 bin TL) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.