SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 / 2. Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Son dakika Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayram ikramiyesi ile ilgili sorular gündeme geldi. Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Son dakika bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? soruları yoğun ilgi görüyor. Yılın ikinci bayram ikramiyesi hakkındaki son durum haberimizde.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BU HAFTAKİ A101 AKTÜEL KATALOĞU (24 EKİM) 🚩 A101 Aldın Aldın aktüel kataloğunda bu Perşembe neler var? Balıkçılık malzemeleri, Philips Şarj Adaptörü, PP Valiz çeşitleri...
  2. YENİ BİM AKTÜEL İNDİRİMLERİ (25 EKİM CUMA) 🛒 BİM 25 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Samsung Galaxy S22 Cep Telefonu, Fakir 4'lü Çeyiz Seti, Saç Sakal Kesme Makinesi...
  3. SIRRI BELLİ OLDU ✔ DUBAİ ÇİKOLATASI EV YAPIMI TARİFİ 🍫 Dubai çikolatası nasıl yapılır? Dubai çikolatası tarifi ve malzemeleri nelerdir?
  4. 28 / 29 Ekim resmi tatil mi? 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ 28 Ekim okullar ve üniversiteler yarım gün mü? 28 / 29 Ekim özel sektör & devlet iş yerleri tatil mi?
  5. CİNAYET HABERLERİ NARİN GÜRAN CİNAYETİ: Narin'i kim öldürdü, neden öldürdü? Narin Güran cinayeti iddianamesi son durum
  6. GSB KYK burs & kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024-2025 KYK burs - kredi sorgulama ekranı
  7. 15 Tatil ne zaman? 2024-2025 Senesinde yarıyıl tatili Ocak ayının kaçında?
  8. YENİ MAAŞ ZAMMI SSK/BAĞ-KUR 2025 OCAK | Emekliye yeni yılda yüzde kaç zam yapılacak? En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye yükselecek mi?
  9. BUGÜN MEYDANA GELEN SON DEPREMLER 22 EKİM SALI: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  10. 2025 OCAK AYI MEMUR MAAŞ ZAMMI SON DURUM 📌 Memur ve memur emeklisi yüzde kaç zam alacak? 3 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.