Bayat ekmekleri fırından çıkmış gibi taptaze yapan yöntem! Dışı çıtır içi pamuk gibi oluyor
Bayat ekmekler, mutfakta sıkça karşılaşılan ve genellikle çöpe giden bir sorun gibi görünür. Ancak basit bir yöntemle bayat ekmeklerinizi taptaze hale getirebilirsiniz. Üstelik dışı çıtır, içi pamuk gibi olan bu ekmekler, fırından yeni çıkmış kadar lezzetli olacak. İşte ekmeklerinizi kurtarmanın ve israfı önlemenin kolay yolu!Hepimizin mutfağında zaman zaman bayatlamış ekmeklerle karşılaştığı olur. Ekmekler bayatladığında genellikle ya çöpe atılır ya da zorunlu olarak farklı tariflerde değerlendirilir. Ancak basit bir yöntemle bayat ekmeklerinizi hem israf etmeden hem de lezzetlerini geri kazandırarak taptaze yapabilirsiniz. Dışı çıtır, içi yumuşacık bir ekmek elde etmek için ihtiyacınız olan şeyler sadece su ve biraz ısı. İşte ekmeklerinizi fırından çıkmış gibi yapmanın sırrı!