SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNCEL GRAFİK 📊 Baraj Doluluk Oranları 2023 Aralık! İstanbul'daki baraj doluluk oranları kaç?

Yağışlı hava ile geçen günler sonrasında baraj doluluk oranları merak konusu oldu. Vatandaşlar tarafından araştırılan İstanbul'daki baraj doluluk oranları İSKİ tarafından yayımlandı. İşte genel baraj doluluk grafikleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 9 Ekim Çarşamba | Bugün burcunuzu neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
  2. 2024 ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI açıklandı mı? 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. X'teki gündem konusu 📳 Ecrin Su Çoban discord olayı iddialarını yalanladı! Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
  4. BESYO TERCİH SONUÇLARI 2024-2025 | ÖSYM BESYO tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, belli oldu mu?
  5. KYK BURS NE KADAR? 2024-2025 GSB KYK burs ve kredi ücreti ne kadar, zam yapılacak mı?
  6. Hadım edilmek ne demek, cinsel suçlara ilişkin hadım yasası gelecek mi? Hadım cezası nedir, kimlere verilir?
  7. KPSS Ortaöğretim infaz koruma memuru (gardiyan) puanı 2024 | Gardiyan olmak için KPSS P94 Ortaöğretim (Lise) puanı kaç olmalı?
  8. AÖL ek sınav ne zaman 2024? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ek sınavlar ne zaman yapılacak, sınav yerleri belli oldu mu? AÖL ek sınav giriş belgesi sorgulama ekranı
  9. MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  10. MASTERCHEF PORTAKALLI ÖRDEK TARİFİ | İştah kabartan portakallı ördek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.