SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📢 Kandilli/AFAD en son depremler listesi (30 Ağustos) Bugün meydana gelen son depremler listesi...

Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü, depremin derinliği gibi birçok bilgi vatandaşlar ile paylaşılıyor. İşte bugün yaşanan son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA SON DEPREMLER 18 EYLÜL || AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?
  2. BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğu | BİM markete bu hafta 125 cc Motosiklet, Buharlı Temizleme Cihazı, Düdüklü Tencere Seti geliyor!
  3. Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  4. Kabine Toplantısı ne zaman? Eylül Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ayın kaçında toplanacak?
  5. Eylül ayı enflasyon beklentisi anketi paylaşıldı! 2024 TÜİK TEFE-TÜFE Eylül ayı enflasyon oranı rakamları ne zaman açıklanacak?
  6. BUGÜN SATIŞTA! ŞOK 18-24 Eylül 2024 aktüel kataloğu indirimli ürünleri: Elektrik süpürgesi, valiz çeşitleri...
  7. KPSS Önlisans sonuçları son dakika açıklandı mı? 2024 KPSS Ön Lisans sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
  8. A101 market Perşembe kataloğu yarın satışa çıkıyor! A101 markete bu hafta Benzinli ATV, Elektrikli Moped, Çekme Karavan geliyor!
  9. Elma sirkesi ile cilt temizliği: Gözenekleri derinlemesine açıyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor
  10. Polis Akademisi paylaştı! PMYO polis mülakat sınavı tarihleri ne zaman? 2024 PMYO polislik sınav yerleri açıklandı mı, sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.