SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AUZEF sınav giriş yeri sorgulama: İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AUZEF sınavları için geri sayım. 2024 AUZEF Güz Dönemi vize sınavları için vakit yaklaşırken sınav giriş belgesi sorgulamaları da hız kazandı. AUZEF sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, AUZEF sınav giriş yeri nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında, nereli? Kısmetse Olur Aybüke Çangal'ın sevgili kim, evleniyor mu, kiminle?
  2. Üç aylar başlangıcı 2025: Üç Aylar ne zaman başlıyor? Üç Aylar tarihi dini günler takvimi
  3. 2024 PASTIRMA SICAKLARI TARİHLERİ: Pastırma sıcakları başladı mı, ne zaman başlayacak? Pastırma Yazı neden bu isimle anılır?
  4. DÜŞÜŞ SÜRÜYOR! İSKİ 25 Ekim Cuma güncel baraj doluluk oranları! İstanbul barajlarında son durum ne? İşte baraj baraj doluluk oranları...
  5. THY EUROLEAGUE: Fenerbahçe Beko-Panathinaikos maçı ne zaman? Fenerbahçe Beko-Panathinaikos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
  6. TURUNCU ALARM NEDİR, NE DEMEK? Havalimanı Turuncu alarm seviyesi ne anlama geliyor? Hangi önlemler alınır?
  7. Son dakika Meteoroloji haberleri: Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde Cumartesi - Pazar hava durumu nasıl olacak?
  8. 2024'te ilk ara tatil ne zaman? 2 Ara tatil ne zaman? 2025 Milli Eğitim Bakanlığı Kasım ve Nisan'daki bir haftalık ara tatil tarihleri
  9. KYK burs bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 - 2025 e Devlet KYK burs başvuru sonucu sorgulama
  10. YENİ YILDA ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK 2025? Asgari ücret zammı son tahminler: 2025 yılı asgari ücret zammı ne kadar, yüzde kaç olacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.