SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AUZEF güz dönemi vize sınavları ne zaman? 2024-2025 AUZEF sınav takvimi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2024-2025 yılı akademi takvimine göre güz dönemi vize sınavları kasım ayında gerçekleşiyor. Sınava dair tercih işlemleri sürüyor. Adaylar AUZEF ara sınav tarihlerini araştırıyor. AUZEF güz dönemi vize ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 SON DURUM | Asgari ücret ne kadar olacak? Yeni yılda asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? Son asgari ücret tahminleri
  2. KURULUŞ OSMAN bu akşam var mı, saat 20:00'de mi? Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlıyor, bugün ekranda olacak mı?
  3. Türkiye İstatistik Kurumu Haberleri 🧓🏻👴🏻 Emekli zammı ne kadar olacak? 2025 Emekli maaşı enflasyon farkı şu an kaç? Emeklilerin 3 aylık enflasyon farkı ne kadar?
  4. ÖGG sınav yerleri belli oldu mu? 2024 Özel Güvenlik Sınavı ne zaman, hangi gün?
  5. Eylül ayı enflasyon beklentisi anketi: TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  6. 4 EKİM YENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU | BİM 4 Ekim Cuma aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? 48 Parça Yemek Takımı, 30 Parça Çatal-Bıçak-Kaşık Takımı...
  7. Güneş tutulmasının burçlara etkisi nelerdir? Burçlar güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık...
  8. 2 EKİM SON DEPREMLER SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  9. Siyah kıyafetler nasıl yıkanmalı? Rengi solmadan yıllarca yeni gibi kalıyor
  10. TÜİK Ekim ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? Ekim ayı kira zammı (TÜFE-ÜFE) yüzde kaç oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.