PRATİK AŞURE TARİFİ VE YAPILIŞI; Aşure nasıl yapılır? İşte malzemeler ve adım adım yapılışı...
Muharrem ayının 10. günü Aşure günü olarak biliniyor. Bu anlamlı günde pişirilen Aşureler, komşu, akraba ve aile yakınları ile paylaşılıyor. Aşure'yi ilk kez yapmayı deneyecek olanlar ya da kolay ve pratik bir tarif arayanlar arama motoru üzerinden tarifleri sorguluyor. İşte Kolay ve pratik aşure tarifi...Aşure tarifi ve malzemeleri sorgulanıyor. Muharrem ayının 10'uncu günü her yıl Aşure Günü olarak idrak ediliyor. Bu gün içerisinde ya da hafta boyunca pişirilen aşurelerin malzemeleri arasında farklılıklar olabiliyor. Ama Aşure denilince akla gelen malzemeler arasında Buğday, Nohut ve Fasulye yer alıyor. Aşure'yi ilk kez yapacak olan vatandaşlar tarifi ve malzemeleri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. İşte kolay aşure tarifi ve malzemeleri...