SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Asla sönmeyen köftenin sırrı! İç harcına 1 bardak eklemek yetiyor

Köfte yaparken en çok yaşanan sorunlardan biri, köftenin pişerken sönmesi ve istediğimiz o pofuduk kıvamı yakalayamamasıdır. Bu durum, köftenin içindeki malzemelerin doğru kullanılmamasından veya eksik bir malzeme eklenmesinden kaynaklanabilir. Ancak, köftenizi her seferinde yumuşacık ve kabarık yapacak bir malzeme ekleyerek bu sorunu çözmek mümkün. İşte, asla sönmeyen köftenin sırrı ve mükemmel köfte yapmanın püf noktaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvurusu başladı mı, ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı ve başvuru şartları nedir?
  2. MEB 👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫 Öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 Bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. Domates kabuklarını fıstık gibi soyan yöntem! Çoğu kişi bilmiyor
  4. BUGÜNKÜ TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 11 EKİM 2024: Cuma dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  5. 3 AYLIK ORAN NETLEŞTİ! 2025 Ocak emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı tahmin ve beklentiler ne yönde?
  6. Bu ayki Dolunay ne zaman, saat kaçta? 2024 Ekim Dolunayı burçlara etkisi nedir?
  7. Saatler değişecek mi? Bu sene Kış Saati uygulaması olacak mı, kış saati uygulaması nedir? 2024 Ekim ayında saatler geri alınacak mı, ne zaman?
  8. 11 EKİM SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  9. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 28 Ekim günü resmi tatil mi? 28 Ekim yarım gün mü? Okullar ve iş yerleri kapalı mı olacak?
  10. Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim 2024 puan durumu ile bugün Gelin Mutfakta bilezikleri ve çeyreği kim aldı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.