SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ASGARİ ÜCRET HABERLERİ 💸 Asgari ücret 2025 tahmini ne kadar olur? Yeni asgari ücret beklentisi ne, seneye asgari ücret kaç para olacak?

Bu yılın sona ermesine iki ay kala asgari ücret araştırmaları başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ocak ayında uygulanacak olan asgari ücret zam tahmini ne kadar olur? 2025 Asgari ücret beklentisi bu sene ne kadar, tek zam mı uygulanacak? Konuyla ilgili merak edilenleri milliyet.com.tr’ye değerlendiren Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İBB burs sonuçları açıklandı mı, 15 Bin TL'lik eğitim desteği sonuçları ne zaman açıklanacak? 100 bin üniversiteliye İBB burs (eğitim desteği) sonuçları nereden öğrenilir?
  2. GS MAÇI ŞİFRESİZ CANLI YAYIN: UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Elfsborg maçı hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izlenir?
  3. NARİN GÜRAN CİNAYETİ SON DAKİKA İDDİANAME: Narin'i kim öldürdü, neden öldürdü? Narin Güran cinayeti olayı çözüldü mü?
  4. VGM BURS BAŞVURUSU EKRANI 2024: VGM Yükseköğrenim, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu başvurusu nereden, nasıl yapılır? 2024-2025 VGM burs başvuru tarihleri
  5. 28 Ekim (4 gün sonra) okullar ve üniversiteler tatil mi? 28 Ekim Pazartesi memura, özel sektöre yarım gün mü, kimlere resmi tatil?
  6. anadolu.edu.tr ✔ Açıköğretim sınavları ne zaman? AÖF Güz Dönemi ara sınav (vize) tarihleri hangi ayda, hangi günler? İşte AÖF akademik takvim 2024-2025
  7. Popüler Kültüre ayak uyduranlar için 🍫 Dubai Çikolatası tarifi! Dubai Çikolatası nasıl yapılır, içindeki malzemeler ve özelliği nedir?
  8. KAPATILAN HASTANELER LİSTESİ 22 EKİM 2024 | Bebek ölümleri olan hangi hastaneler kapatıldı? Kapanan özel hastanelerin isimleri
  9. Gündemden düşmüyor ✅ Savcı YAVUZ ENGİN KİMDİR, NERELİ? Savcı Yavuz Engin kaç yaşında? İşte Savcı Yavuz Engin'in hayatı hakkında bilgiler
  10. GRAM HABERLERİ CANLI TAKİP: Altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Altın fiyatları alış/satış

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.