SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON AÇIKLAMALAR || ASGARİ ÜCRET zammı belli oldu mu? 2024 Asgari ücret %'lik zam oranı ne zaman açıklanacak, asgari ücret toplantıları ne zaman?

Kasım ayının ilk yarısı sona ererken, asgari ücret ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Her yıl düzenli olarak yıl sonunda yapılan asgari ücret toplantıları bu yıl ne zaman yapılacak? Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret 2024 zammı ne kadar olacak? Net ve brüt olarak araştırılan asgari ücretin günlük ve aylık ücret hesaplaması nasıl bekleniyor? İşte 2024 asgari ücret zammı ile ilgili son durum

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İstanbul hava durumu nasıl olacak, yağmurlu mu? Hafta sonu için 2 günlük İstanbul hava durumu raporu
  2. BEKÇİ ALIMI 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı? EGM ve PA bekçilik başvuru şartları ve tarihi
  3. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Haberleri ✍🏻 KPSS DHBT sınav süresi ne kadar, kaç soru sorulacak? 2024 KPSS DHBT saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?
  4. YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD KANDİLLİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? (DEPREM HABERLERİ)
  5. Diyanet'ten takvim: Ramazan ne zaman? 2025 Ramazan Bayramı tarihleri hangi günler?
  6. Fiyat Haberleri 🟡 Altın fiyatları ne kadar? Hafta sonu gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatı listesi
  7. AÇIKLANDI >> On Numara sonuçları sorgulama ekranı ✅ 20 Eylül 2024 On Numara çekiliş sonuçlarında hangi numaralar kazandırdı?
  8. Üçüncü ALES başvurusu ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? 2024 ALES 3 sınavı hangi tarihte uygulanacak?
  9. ÖSYM'DEN KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimi
  10. DİSKALİFİYE ŞOKU! Gelinim Mutfakta kim elendi? 20 Eylül 2024 puan durumu ile Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezikleri kim kazandı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.