SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

PREMİER LİG'DE DEV MAÇ: Arsenal-Liverpool maçı bu akşam saat kaçta? Arsenal-Liverpool maçı hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta maçında Arsenal, sahasında Liverpool'u konuk edecek. Geride kalan 8 haftada 17 puan toplayan ve 4. sırada yer alan ev sahibi Arsenal 21 puan toplayan ve Manchester City'nin hemen arkasında yer alan Liverpool'u ile kritik bir üç puan için mücadele edecek. Premier Lig'de Liverpool'u konuk ettiği son iki maçı da kazanan Arsenal 2004-2006 yıllarında yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisini egale etmek istiyor. Peki Arsenal-Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KYK burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 e-Devlet GSB KYK burs başvuru sonucu sorgulama e-Devlet ekranı
  2. HAFTANIN YENİ BİM AKTÜEL KATALOGLARI (29 Ekim - 1 Kasım) 📢 BİM yeni haftanın aktüel kataloglarında neler var? Kulplu Balık Tepsisi, Düdüklü Tencere, Çelik Termos, Seramik 7'li Çerezlik Seti...
  3. SAATLER BUGÜN GERİ ALINDI MI? ŞU AN SAAT KAÇ? 📍 Kış Saati Uygulamasına ülkemizde de geçildi mi, saatler geri mi alındı?
  4. Benfica-Rio Ave maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü forma giyecek mi?
  5. SERİ A'DA DEV MAÇ: Inter-Juventus maçı saat kaçta? Inter-Juventus maçı hangi kanalda? Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız forma giyecek mi?
  6. KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN? 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk ara tatil ne zaman? Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi yapılacak?
  7. Borsa 28 Ekim Pazartesi günü açık mı? Borsa İstanbul (BIST) 28 Ekim Pazartesi işlem görecek mi?
  8. BUGÜNKÜ TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 EKİM) Bugün TV'de hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  9. BANKALAR 28 EKİM'DE AÇIK MI? 28-29 Ekim banka şubeleri açık olacak mı? Havale ve EFT işlemi yapılabilecek mi?
  10. OKULLAR 28 EKİM RESMİ TATİL Mİ? 28 Ekim Pazartesi okullar yarım gün mü, tam gün mü? Ders yapılacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.