SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 MEB TAKVİMİ ✍🏻 AÖL sınav tarihleri | Açık lise 2. dönem sınavları ne zaman, online mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi sınav takvimini yayımladı. Öğrenciler, AÖL sınav tarihleri hakkında araştırmaya geçti. Açık lise sınavları ne zaman? merak konusu oldu. Aynı zamanda AÖL sınavları online mı araştırılıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tuzda balık tarifi: Tuzda balık nasıl yapılır, nasıl pişirilir? Tuzda balık nasıl yakılır, nasıl servis edilir?
  2. KYK burs - kredi başvurusu ne zaman, sonuçları hangi tarihte belli olur? 2024-2025 KYK bursu - kredisi ne kadar, başvuru nasıl yapılır, şartları nedir?
  3. EĞİTİM ÖDENEĞİ ne zaman yatar? Öğretmenlere kırtasiye desteği ne kadar, Eylül ayının kaçında yatacak?
  4. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI 2024: Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Sonuçları açıklandı mı? Bakan Tekin'den sözlü sınav sonuçları açıklaması
  5. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmen başvuru sonuçları için SMS bilgilendirmesi başladı mı?
  6. Okullar pazartesi açılıyor mu, saat kaçta başlayacak? 2024-2025 Okullar ne zaman açılacak, ilk ara tatil ne zaman? İşte sırasıyla tatil tarihleri...
  7. GERİ SAYIM > Mevlid Kandili tarihi ne zaman, hangi gün? 2024 Mevlid Kandili Eylül'ün kaçında?
  8. millipiyangoonline.com 🎉 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? ✅ 7 Eylül 2024 Bugün Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  9. ÖSYM DUYURDU || e YDS sonuçları açıklandı! 2024 e-YDS 2024/10 (İngilizce) Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı
  10. BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Bahar 17. yeni sezon bölümü Eylül ayının kaçında başlıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.