SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP EKRANI 2023: 📌 11 Aralık altın fiyatları ne kadar oldu? İşte bugünkü gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta bir yükseliş yaşanmıştı. Bu hafta ise altın fiyatlarında bir düşüş oldu. Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki 11 Aralık'ta altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları canlı takip ekranı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? X-Twitter neden yavaş, akış yenilemiyor? X erişim sorunu
  2. İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 23 Ekim 2024 İnstagram neden açılmıyor, yavaşladı mı? İnstagram'a giriş yapılamıyor
  3. TUSAŞ HABERLERİNDE SON DURUM: Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Şehit ve yaralılarla ilgili ilk açıklama
  4. Ekim ayı enflasyon beklenti tahmini anketi paylaşıldı! TÜİK 2024 ekim ayı enflasyon oranı ne zaman, hangi gün açıklanacak?
  5. BUGÜNKÜ MAÇLAR LİSTESİ: 23 Ekim 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bugün kimin maçı var, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
  6. TV YAYIN AKIŞI BUGÜN: 23 Ekim 2024 Çarşamba televizyonda bugün hangi diziler yayınlanacak, tüm kanallarda TV'de neler var?
  7. MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA: 3. dönem 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları yedek ve asil isim listesi ne zaman açıklanacak?
  8. Tarım Kredi Market aktüel indirim kataloğu: 23 Ekim - 1 Kasım 2024 Tarım Kredi Kooperaif Market katalog ürünleri fiyat listesi
  9. Kış saati uygulaması nedir, ne zaman kaldırıldı? 2024 Ekim'de kış saati uygulaması olacak mı, saatler geri alınacak mı?
  10. TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ Genel Müdürlüğü açılımı nedir? TUSAŞ ne demek, ne iş yapar?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.