SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNCEL TAKİP: Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? Son dakika altın fiyatları listesi...(10 Aralık 2022)

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın son işlem gününde gram altın ve çeyrek altın fiyatları başta olmak üzere yarım altın ve tam altın fiyatları da merak konusu oldu. Peki altın bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte altın fiyatlarındaki güncel durum...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dizilerin yeni bölümü yok mu, hangi diziler var? Kuruluş Osman, Leyla, Sandık Kokusu dizisi yeni bölüm var mı, yok mu?
  2. İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, erişim engel mi geldi? İnstagram açıldı mı, neden açılmıyor? İnstagram erişim sorunu son durum
  3. FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR? 23 Ekim Facebook neden yavaş, erişim engeli var mı? Facebook ne zaman düzelir?
  4. TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? TikTok neden açılmıyor, erişim engeli var mı? TikTok giriş neden yavaş?
  5. TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR? 23 Ekim X eski adıyla Twitter neden yavaş, akış yenilemiyor? X-Twitter erişim engeli var mı?
  6. YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ, KAPATILDI MI? 23 EKİM 2024 YouTube neden açılmıyor, erişim engeli var mı? YouTube'a neden girilemiyor?
  7. TUSAŞ HABERLERİ | TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ Genel Müdürlüğü açılımı nedir? TUSAŞ ne demek, ne iş yapar?
  8. TUSAŞ HABERLERİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Şehit ve yaralılarla ilgili açıklama
  9. Maymunlar Cehennemi konusu nedir? Maymunlar Cehennemi filmi oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
  10. SON DEPREMLER SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.