SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GERİ SAYIM BAŞLADI || ALES ne zaman açıklanacak? 2024 ALES/2 sınav sonuçları açıklandı mı, kaç gün kaldı?

ÖSYM tarafından uygulanan ALES/2 sınavı için sonuç heyecanı başladı. ALES ne zaman açıklanacak sorusu gündeme geldi. Yılın ikinci ALES sınavına katılan adaylar, 2024 ALES/2 sınav sonuçları açıklandı mı, kaç gün kaldı? öğrenmek istiyor. İşte ÖSYM sınav takviminde yazan ALES/2 sınav sonuçları tarihi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YKS EK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: YKS ek yerleştirme kayıt tarihleri ne zaman? Elektronik kayıt tarihleri
  2. BUGÜNKÜ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI | 19 Eylül Perşembe Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçlar oynanacak?
  3. E-DEVLET SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT sonucu sorgulama! 📌 Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  4. ŞAMPİYONLAR LİGİ | Monaco-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Monaco-Barcelona maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?
  5. Balkan yemekleri nelerdir? İşte MasterChef Türkiye'de Balkan mutfağı lezzetleri: Begova, boşnak mantısı, brudet, elbasan tava, kaymaçina, patatnik, pijeskavica tarifi, nasıl yapılır?
  6. FAİZ KARARI SON DAKİKA: Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı açıklandı! TCMB faiz kararı ne oldu?
  7. AÇIKÖĞRETİM 📚 AÖF Akademik Takvim 2024-2025: AÖF sınavları ne zaman? Güz ve Bahar Dönemi AÖF sınav tarihleri, sınav yerleri son durum
  8. İLK ARA TATİL ne zaman? 2024-2025 MEB takvimi ile kasım ilk ara tatil kaç gün sürecek?
  9. FB-GS DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe - Galatasaray bilet fiyatları
  10. KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI sorgulama ekranı açıldı mı? 2024 KPSS Ön Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak, yarın açıklanır mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.