SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 Yılının ALES BAŞVURU GİRİŞİ VE ÜCRETİ 📌 2024 ALES/1 başvurusu nasıl yapılır, kaç gün sürecek? ALES başvuru ücreti ne kadar? İşte 2024 ÖSYM takvimi

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/1) başvuruları bugün başladı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan ALES ne zaman? ALES başvuru tarihi ve ücreti tek tek araştırılıyor. İşte takvimde yer alan ALES başvuru tarihi ve ücret bilgisi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YAYIN AKIŞI 6 EYLÜL 2024 CUMA: Güncel TV yayın akışı listesi Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV
  2. YKS EK TERCİH KILAVUZU 2024: YKS ek yerleştirme tercihleri ne zaman, saat kaçta, nasıl yapılacak? ÖSYM YKS ek yerleştirme ücreti ne kadar?
  3. CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı
  4. YKS ek tercih ne zaman, saat kaçta başlıyor, ne zaman bitiyor? 2024-2025 YKS ek tercih kılavuzu ön bilgiyle yayımlandı!
  5. KYK BURS BAŞVURULARI BAŞLADI MI? GSB KYK burs/kredi başvuru tarihi ne zaman? KYK burs ücreti ne kadar?
  6. DGS SONUÇLARI 2024 EKRANI AÇIK MI? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün duyuru paylaşılır mı?
  7. YKS ÜNİVERSİTE BOŞ KONTENJANLAR 2024 | YÖK Atlas ile YKS taban puanları, boş kalan kontenjanlar ve başarı sıralaması açıklandı mı?
  8. KPSS ORTAÖĞRETİM sınav giriş belgeleri sorgulama: KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta?
  9. OKULLAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇILACAK? 2024-2025 İstanbul'da okullar ilköğretim, ortaokul, lise hangi tarihte ve saatte başlayacak?
  10. Galler-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Takım Uluslar Ligi'nde ilk maçına Galler deplasmanında çıkıyor!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.