SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Aile Devin kimdir? Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Show TV ekranında yayımlanan Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler araştırılıyor. Dizide insanların hayatlarına dokunmaya çalışan bir psikoloğu canlandıran Devin karakterinin hayatı Aslan'a aşık olmasının ardından tamamen değişir. İşte Aile dizisi Devin karakteri ve ona hayat veren Serenay Sarıkaya hakkında merak edilenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KANDİL MESAJI 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Mevlid Kandili için Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetler || Mevlid Kandili mesajları ve resimli sözleri
  2. 2024'ün YKS ek tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024-2025 YKS ek yerleştirme sonuçları tarihi var mı?
  3. Mübarek Günde Dağıtmalık 🥯 Kandil simidi tarifi nedir? Kandil simidi nasıl yapılır? İşte ev yapımı malzemeleri ve tarifi
  4. Bugünkü AUZEF ÜÇ DERS SINAVI sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 AUZEF üç ders sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlanacak mı, ne zaman?
  5. NAMAZ BİLGİSİ 🕌 Mevlid Kandili namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Mevlid Kandili namazı var mı, saat kaçta?
  6. KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SÜRESİ: 2024 KPPS Ortaöğretim sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor ve kaç dakika sürüyor?
  7. MEVLİD KANDİLİ NEDİR, bu gece ne oldu? Mevlid Kandili önemi, anlamı ve faziletleri
  8. DGS TERCİH NE ZAMAN? ÖSYM DGS tercih kılavuzu 2024 yayımlandı mı, tercihler ne zaman başlayacak?
  9. MÜBAREK GÜN 📌 MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: Mevlid Kandili'nde neler yapılır? Mevlid Kandili'nde yapılacak ibadetler neler?
  10. BUGÜN KANDİL Mİ? 14 Eylül 2024 bugün ne kandili? Diyanet dini günler takvimi ile Mevlid Kandili bugün mü, yarın mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.