SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÖL KAYIT TARİHLERİ 2024-2025 MEB: AÇIK LİSE 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman başlıyor?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda! Açık Lise ilk kayıtları için adaylar Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerine başvuracak. AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme ne zaman başlıyor? İşte, tarihler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA BUGÜN! AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?
  2. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU SONUÇLARI | 2024-2025 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  3. YENİ CUMA MESAJLARI RESİMLİ KISA 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri
  4. CUMA NAMAZI KAÇTA 13 EYLÜL 2024? Cuma namazı saat kaçta kılınacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa Diyanet il il cuma namazı vakitleri
  5. YENİ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 13 Eylül 2024 | Hamster Kombat kombo kartları ve yeni günlük şifresi belli oldu!
  6. MASTERCHEF ELEME ADAYLARI | 13 Eylül MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim aldı?
  7. KANDİL NE ZAMAN, BUGÜN MÜ YARIN MI? Hz. Muhammed'in doğumu MEVLİD KANDİLİ 2024 tarihi ne zaman, hangi gün? Mevlid Kandili tarihi
  8. MEVLİD KANDİLİ ORUCU 2024 | Mevlid Kandili'nde oruç tutulur mu? Kandilde oruç tutulur mu, kandil orucu ne zaman, kaç gün tutulur?
  9. BEKÇİ ALIMI 2024 ❗ EGM - PA Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Bekçilik alımı başvuru şartları neler?
  10. TYP KURA SONUÇLARI 2024 isim listesi sorgulama ekranı TIKLA ÖĞREN! İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı, asil ve yedek listesi nereden sorgulanır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.