SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

29 EKİM TATİL Mİ? 28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü tatil? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? Okullar, üniversiteler, iş yerleri için son güncel durum

28 Ekim Pazartesi ve 29 Ekim Salı günleri hakkında araştırmalar başladı. Öğrenciler ve çalışanların gündeminde olan 28 Ekim Pazartesi okullar ve üniversiteler tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? 29 Ekim kaç gün tatil? soruları cevap buldu. İşte 2024 Resmi tatiller listesindeki detaylar

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? Basketbolcu Alperen Şengün hangi takımda, maaşı ne kadar?
  2. NARİN GÜRAN CİNAYETİ SON DAKİKA: Narin'i kim, neden öldürdü? Narin Güran cinayeti olayı son gelişmeler
  3. BU YILKİ ARA TATİL NE ZAMAN? 2024-2025 Ara tatil günleri ne zaman, hangi tarihte?
  4. 15 Tatil ne zaman? 2024-2025 Senesinde yarıyıl tatili Ocak ayının kaçında?
  5. RESMİ TATİL HABERLERİ: 28 Ekim okullar ve üniversiteler tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çalışanlara resmi tatil mi?
  6. Savcı YAVUZ ENGİN KİMDİR? Yenidoğan çetesini çökerten Savcı Yavuz Engin nereli? Tehdide uğrayan Savcı Yavuz Engin kaç yaşında?
  7. VGM BURS BAŞVURUSU: Son gün ne zaman, başvuru nasıl, nereye yapılır? Üniversite öğrencileri için VGM burs başvurusu ve detayları
  8. SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ ZAMMI 2025 SON DURUM 🚩 Yeni yılda emekli yüzde kaç zam alacak? 3 aylık enflasyon oranı belli oldu! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
  9. ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 2025 | Asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama
  10. GSB KYK BURS SONUÇLARI 2024 | E-devlet KYK burs/kredi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? KYK burs ücretleri ne kadar?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.