SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

29 AĞUTOS BUGÜNÜN MAÇLARI: Bugün maç var mı, hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var, saat kaçta?

Bugünkü maç programı, 29 Ağustos Perşembe günü hangi maçın oynanacağı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Şampiyonlar Ligi'nde play-off heyecanı bugün oynanacak maçlar ile devam edecek. Taraftarlar ise "Bugün maç var mı, hangi kanalda? Bugün hangi maçlar var, saat kaçta?" sorularının yanıtını arıyor. İşte 29 Ağustos bugünkü maçlar!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA SON DEPREMLER 18 EYLÜL || AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?
  2. Fırında patates yaparken çıtır çıtır olmasını sağlayan püf nokta! 1 çay kaşığı ekleyin
  3. YKS EK TERCİH SONUÇLARI son dakika açıklandı mı? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. ATV CANLI YAYIN İZLE 📺 Müge Anlı bugün canlı izle 18 Eylül | Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm TIKLA
  5. Fenerbahçe - Galatasaray bilet fiyatları: Fenerbahçe - Galatasaray maçı biletleri çıktı mı, ne zaman, saat kaçta satışa çıkacak?
  6. Sosyal Medya Haberleri 📳 Instagram 18 yaş altı kısıtlaması nedir, hangi önlemler getirildi? instagram genç hesapları uygulaması ne anlama geliyor, ne zaman uygulanacak?
  7. BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğu | BİM markete bu hafta 125 cc Motosiklet, Buharlı Temizleme Cihazı, Düdüklü Tencere Seti geliyor!
  8. Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  9. Kabine Toplantısı ne zaman? Eylül Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ayın kaçında toplanacak?
  10. Eylül ayı enflasyon beklentisi anketi paylaşıldı! 2024 TÜİK TEFE-TÜFE Eylül ayı enflasyon oranı rakamları ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.