SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

28 EKİM TATİL Mİ? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim bugün okullar ve resmi kurumlar yarım gün mü, tam gün mü?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, öğrenciler ve kamu çalışanları bir önceki gün olan 28 Ekim’de okulların ve resmi kurumların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, 28 Ekim’de okullar yarım gün mü olacak? Resmi kurumlar ve okullar tam gün mü, yarım gün mü çalışacak? İşte, 28 Ekim ve 29 Ekim’deki tatil durumu hakkında detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 28 EKİM TATİL Mİ? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim bugün okullar ve resmi kurumlar yarım gün mü, tam gün mü?
  2. BENFİCA-RİO AVE MAÇ SONUCU | Benfica-Rio Ave maçı kaç kaç bitti? Benfica-Rio Ave maç sonucu skor bilgileri
  3. GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI | 28 Ekim 2024 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık için günlük burç yorumları
  4. 2024 Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta? Ballon d'Or adayları kimler? Hakan Çalhanoğlu'da listede!
  5. GS-BJK DERBİ MAÇI TARİHİ: Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman, hangi gün? Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda?
  6. 28-29 EKİM BORSALAR AÇIK MI? Bugün 28 Ekim Borsa İstanbul (BIST) açılacak mı, işlem görecek mi?
  7. INTER-JUVENTUS MAÇ SONUCU | Serie A Inter-Juventus maçı kaç kaç bitti? Inter-Juventus maç sonucu skor bilgileri...
  8. ARA TATİL TARİHLERİ BELLİ OLDU! 📌 Birinci dönem ara tatil ne zaman? Kasım ara tatili hangi tarihler arasında? Öğretmen seminerleri online mı olacak?
  9. ARSENAL-LİVERPOOL MAÇ SONUCU | İngiltere Premier Ligi Arsenal-Liverpool maçı kaç kaç bitti?
  10. SAATLER GERİ ALINACAK MI? Saatler geri alındı mı, şu an saat kaç? Türkiye'de Kış saati uygulamasına geçildi mi, saatler geri alındı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.