SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

28 EKİM RESMİ TATİL Mİ, tam gün mü, yarın gün mü tatil? 28 Ekim'de okullar tatil mi?

28 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte tatil aramaları da hız kazandı. Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? 28-29 Ekim tatil mi sayılıyor? 28 Ekim Pazartesi günü okullar tatil olacak mı? İşte 28 Ekim ile ilgili merak edilen soruların yanıtı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SAATLER GERİ ALINACAK MI, ne zaman alınacak? Kış saati uygulamasına geçilecek mi ve saatler geri alınacak mı, hangi gün alınacak?
  2. 26 EKİM DEPREM SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (SON DEPREMLER LİSTESİ)
  3. BAŞLADI! DGS ek tercih ekranı ÖSYM giriş: DGS tercih kılavuzu ile 2024 DGS ek tercihleri nereden ve nasıl yapılır?
  4. 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü, resmi tatil mi? 28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi?
  5. GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 26 EKİM 2024: Bugün TV'de hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  6. GRAM ALTIN HABERLERİ: Altın fiyatları alış satış ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu?
  7. Okan Buruk sağlık durumu nasıl? Okan Buruk ne ameliyatı oldu, son durumu nasıl? Beşiktaş maçında takımın başında olacak mı?
  8. AFAD/KANDİLLİ son dakika son depremler listesi: Deprem mi oldu, en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
  9. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA TERCİHİ: 2024 MEB tercih ve atama kılavuzu ile 20 bin sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak?
  10. AUZEF sınav giriş yeri/belgesi sorgulama: İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.