SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

28 EKİM PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? 28 Ekim kamu çalışanları idari izinli sayılacak mı? 29 Ekim tatili kaç gün?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl Salı gününe denk geliyor. Öğrenciler, veliler ve çalışanların merak ettiği sorular arasında 28 Ekim Pazartesi resmi tatil mi sorusu geliyor. Peki 29 Ekim tatili kaç gün? 28 Ekim okullar tatil mi?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BİYOGRAFİ ✔ Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında, nereli? Kısmetse Olur Aybüke Çangal'ın sevgili kim, evleniyor mu, kiminle?
  2. ÖSYM ANA SAYFA || KPSS Ön Lisans tercihleri ne zaman? 2024 KPSS Ön Lisans Tercih kılavuzu yayımlandı mı?
  3. mgm.gov.tr ❗ Son dakika Meteoroloji haberleri: Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde Cumartesi - Pazar hava durumu nasıl olacak?
  4. ALTIN FİYATLARI LİSTESİ || Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 25 Ekim 2024
  5. MEB TAKVİMİ 📅 2024'te ilk ara tatil ne zaman? 2 Ara tatil ne zaman? 2025 Milli Eğitim Bakanlığı Kasım ve Nisan'daki bir haftalık ara tatil tarihleri
  6. GSB KYK burs bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 - 2025 e Devlet KYK burs başvuru sonucu sorgulama
  7. AUZEF sınav giriş yeri sorgulama: İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  8. 28 Ekim Pazartesi resmi tatil mi, okullar açık mı? 29 Ekim kaç gün tatil?
  9. Üç aylar başlangıcı 2025: Üç Aylar ne zaman başlıyor? Üç Aylar tarihi dini günler takvimi
  10. 2024 PASTIRMA SICAKLARI TARİHLERİ: Pastırma sıcakları başladı mı, ne zaman başlayacak? Pastırma Yazı neden bu isimle anılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.