SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2025 MSÜ ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi başvuru ve sınav tarihleri belli oldu mu?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) her sene ÖSYM tarafından düzenleniyor. Askeri öğrenci olmak isteyen adaylar, 2025 yılı sınav takvimine yoğunlaştı. Gelecek sene MSÜ sınavı ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2025 MSÜ ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi başvuru ve sınav tarihleri belli oldu mu?
  2. AVUKAT AÇIKLAMASI 📳 Ecrin Su Çoban discord olayına ne dedi? Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
  3. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Haberleri 🟠 KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS DHBT sonuç tarihi
  4. ALTIN ALIŞ - SATIŞ FİYATLARI LİSTESİ: Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  5. ais.pa.edu.tr 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ POMEM başvuru tarihleri ne zaman? 2024-2025 /32. Dönem POMEM başvuru şartları nedir, Lisans / Ön Lisans polis alımı ne zaman?
  6. ROJİN KABAİŞ SON DAKİKA: Son görüntüleri ortaya çıktı! Üniversite öğrencisi kayıp Rojin Kabaiş bulundu mu, nerede?
  7. TCMB EKİM AYI FAİZ KARARI 2024 | Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak?
  8. DEPREM HABERLERİ 10 EKİM PERŞEMBE | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  9. ARA TATİL SÜRECİ ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor? Kasım ve Nisan ara tatili ne zaman? İşte öğrencileri ilgilendiren tarihler
  10. SON 3 GÜN 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 KYK BURS BAŞVURUSU için e Devlet girişi: KYK burs başvuru tarihleri ne zaman son? KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.