SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2025 Dini Günler Takvimi | Üç aylar başlangıcı 2025: Üç Aylar ne zaman başlıyor?

Üç aylar başlangıç tarihi aranmaya başladı. 2025 yılının yaklaşmasıyla birlikte yeni yıl dini günler takvimi de merak ediliyor. Receb, Şaban ve Ramazan aylarını içerisinde barındıran mübarek üç aylar için tarih belli oldu. İşte Diyanet tarafından belirlenen Üç Aylar tarihi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? MasterChef Türkiye ödülü kim aldı? Son Dakika MasterChef Haberleri
  2. 29 Ekim Salı toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim'de otobüsler bedava mı, metro, metrobüs, Marmaray toplu ulaşım ücretsiz mi?
  3. MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI son dakika açıklandı! 2024 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonucu sorgulama e-Devlet sayfası
  4. SAATLER NE ZAMAN GERİ ALINACAK? Kış saati uygulamasına geçilecek mi ve saatler geri alınacak mı, hangi gün alınacak?
  5. 2025 YENİ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI TABLOSU📍 SSK, Bağ-Kur (4A-4B) en düşük emekli maaşı zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  6. KYK burs sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 e-Devlet GSB KYK burs başvuru sonucu sorgulama ekranı
  7. 29 EKİM ETKİNLİKLERİ & KUTLAMALARI İPTAL Mİ? Cumhuriyet Bayramı kutlanacak mı? 29 Ekim konserleri Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa'da kutlamalar iptal mi oldu?
  8. DGS EK TERCİH YAP: ÖSYM DGS tercih kılavuzu ile 2024 DGS ek tercihleri nereden ve nasıl yapılır?
  9. MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SON DAKİKA: 3. dönem 26 Ekim 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları yedek ve asil isim listesi ne zaman açıklanacak?
  10. KPSS Ortaöğretim tercih ekranı açıldı mı? ÖSYM kılavuzu ile 2024 KPSS Ortaöğretim tercihleri başladı mı, ne zaman başlıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.