SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024'TE MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRİYOR? Meclis ne zaman yaz tatiline giriyor, hangi gün tatil olacak? TBMM tatil tarihleri!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tatil tarihleri gündemde yer almaya başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile gireceği tarih belli oldu. Peki, 2024 Meclis ne zaman tatile giriyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YENİ MAAŞ HABERLERİ 👵🏻👴🏻 Emekli zammı 2024 Temmuz oranı belli oldu mu? Emekli maaşı en az ne kadar olacak? İşte son tahmin
  2. Enflasyon ne zaman açıklanacak? 2024 Haziran enflasyon oranı için beklenti nedir?
  3. MEB Lise tercihleri nasıl yapılır? 2024 Anadolu, Fen, Meslek, İmam Hatip Lisesi tercihleri ne zaman son, nereden yapılacak? LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. On Numara çekiliş sonuçları 28 Haziran 2024 açıklandı! Bugünkü On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı
  5. KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024: KPSS'ye hangi okulda gireceğim? KPSS sınav yerleri belli oldu mu?
  6. saglik.gov.tr 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? 2024 Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru şartları ve branş dağılımı nedir?
  7. BEKÇİLİK BAŞVURUSU 📣 BEKÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN, başvurular başladı mı? EGM - Polis Akademisi (PA) Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru şartları
  8. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI TABLOSU ⏳ 6 AYLIK ENFLASYON ne zaman belli olacak? SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam alacak mı, yüzde kaç zam yapılacak?
  9. SON AÇIKLANAN DEPREMLER LİSTESİ AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? (Deprem Haberleri)
  10. Öğretmen ataması için mülakatlar ne zaman başlıyor? 20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınavları ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.