SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

19 EYLÜL PERŞEMBE ANLIK SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ || AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?

Deprem haberleri son dakika. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak depremin nerede ve saat kaçta meydana geldiğini öğreniyor. Bugün deprem oldu mu? 19 Eylül son depremler listesi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI EYLÜL AYI: Son Dakika Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  2. Sıkça Sorulan Sorular ❓ KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK bursu ne kadar? 2024-2025 KYK burs ne zaman yatacak?
  3. Tabii Spor ücretli mi? TRT Tabii Spor nasıl izlenir, üyelik nasıl oluşturulur, ücreti ne kadar?
  4. Koltuklardaki lekeleri şıp diye çıkarıyor! Lekelerle başı dertte olanların imdadına yetişen formül
  5. Şampiyonlar Ligi günün maç programı! Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar oynanacak?
  6. ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı 📺 Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izleme linki
  7. adalet.gov.tr haberleri ⚖ Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı başvurusu ne zaman, şartları nedir? Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı 2024 hangi tarihte uygulanacak?
  8. 19 Eylül ne günü? Gaziler Günü ne zaman 2024? Gaziler Günü mesajları ve sözleri
  9. ÜNİVERSİTE AÇILIŞ TARİHİ: 2024-2025 Üniversiteler ne zaman açılacak?
  10. Dar gelen ayakkabıyı genişleten yöntemler! Bir numara büyütüyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.