SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Bu sene 15 Temmuz hangi gün, tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 2024 Resmi tatiller listesi

2024 Resmi tatiller takvimi tekrardan gündeme geldi. Temmuz ayına girmeye ramak kala araştırılmaya başlanan resmi tatil listesinde 15 Temmuz var mı merak konusu oldu. Peki her yıl farklı güne denk gelen 15 Temmuz bu yıl hangi gün? 15 Temmuz resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE ösym.gov.tr ❗ 2024 KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgula
  2. KABOTAJ BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024: En güzel 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesaj ve sözleri...
  3. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKATLARI 2024 👩‍🏫 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER SORGULA Temmuz 📌Evde Bakım Maaşı ne kadar olacak, zamlanacak mı?
  5. ASGARİ ÜCRET ZAMMI TEMMUZ SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Bu ay asgari ücrete ek zam olacak mı?
  6. BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2024 TEMMUZ 💥 Bedelli askerlik ücreti zamlanacak mı, artacak mı? Bedelli askerlik Temmuz 2024'te ne kadar, kaç TL olacak?
  7. SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI HABERLERİ: Emekli maaşı zammı ne kadar olur, son durum ne? En düşük emekli maaşı ne kadar 2024?
  8. GÖZLER KARAR AÇIKLAMASINDA! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, bu hafta yeni toplantı var mı (1-5 Temmuz)? Kabine toplantısı kararları bekleniyor!
  9. ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI TIKLA 📍 Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  10. ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV GİRİŞ BELGESİ obs.atauni.edu.tr 🔴Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman, saat kaçta?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.