SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

11 EKİM CUMA HUTBESİ KONUSU! Cuma hutbesi bu haftaki konusu ve içeriği belli oldu mu, yayımlandı mı?

Her hafta Perşembe günleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan Cuma hutbesi konusu ve içeriği araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma namazını idrak edecek olan inananlar Cuma hutbesinin konu başlığı ve içeriği hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki 11 Ekim Cuma bu haftaki hutbenin konusu ve içeriği belli oldu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. TÜRKİYE PUAN DURUMU: UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç?
  2. Patates filizlenmesine son veren meyve! Yanına koyun, filizlenme derdinden kurtulun
  3. SON DAKİKA KÖFTECİ YUSUF HABERLERİ: Şubeleri kapatıldı mı? 🍖 Köfteci Yusuf ürünlerinde domuz eti mi kullandı, ispatlandı mı? İşte Köfteci Yusuf domuz eti açıklaması
  4. Domuz eti ve dana etini ayıran 5 ipucu: Domuz eti nasıl ayırt edilir?
  5. YARIN RAFLARDA SATIŞA ÇIKIYOR! 🔊 11 Ekim Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Philips Air Fryer, Blender Set, Şarjlı Dik Süpürge, Termos...
  6. EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER! SSK/Bağ-Kur 2025 Ocak emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  7. Biyografi 📌 Köfteci Yusuf kimin, sahibi Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş kaç yaşında?
  8. PEGASUS KAMPANYASI 💥 Pegasus İndirimli Bilet Kampanyası 10 - 11 Ekim: Pegasus 9€ kampanyası hangi ülkelerde geçerli? İnidimli bilet nasıl, nereden alınır?
  9. Salatalık buruşmasına son veren tüyo! Poşetin içine 2-3 adet bundan koyun
  10. TEK TEK AÇIKLANDI 📢 Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar Listesi! Tarım ve Orman Bakanlığı paylaştı! İşte "guvenilirgida.tarimorman.gov.tr"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.