SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

🥉🏆 Türkiye-Brezilya voleybol üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Filenin Sultanları Bronz madalya için parkeye çıkıyor!

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları'nda tarihinde ilk kez çıktığı yarı finalde rakibi İtalya'ya 3-0'lık skorla mağlup oldu. İtalya karşısında ilk ve üçüncü sette dişe diş bir oyun ortaya koyan A Milli Kadın Voleybol takımımız mağlup olmaktan kurtulamadı. Üçüncülük için Brezilya ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları bu maçı kazanıp bronz madalyanın sahibi olmak istiyor. Peki Türkiye-Brezilya voleybol üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2025 yılı HAC KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? Hac kayıt ve kayıt yenileme süresi uzatıldı mı, bitti mi?Hac durum sorgulama ekranı e-devlet
  2. Ay Tutulması Tarihi 2024 Eylül: Süper Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta, Türkiye'den görülecek mi?
  3. Milli maçlar ne zaman? Uluslar B Ligi puan durumu: Türkiye kaçıncı sırada?
  4. BUGÜNKÜ TV YAYIN AKIŞI 17 EYLÜL SALI: Bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi güncel
  5. KPSS HABERLERİ: ÖN LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları nereden, nasıl
  6. BURS HABERLERİ: KYK BURS BAŞVURUSU TARİHİ BELLİ Mİ ? 2024 Bu yılki KYK burs/kredi başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak?
  7. SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: 17 Eylül şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  8. GÜNCEL ✅ Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları canlı grafik 17 Eylül 2024
  9. ÖSYM duyuruları için takip linki ❗ DGS tercih ne zaman, tercih robotu açıldı mı? 2024 DGS tercih kılavuzu ÖSYM'de yayımlandı mı?
  10. Fırın tepsilerindeki yanmış yağı söken yöntem! Tek malzeme ile eski parlaklığına kavuşuyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.