CaddeEmre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözde'ye de aşık değilim!

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözde'ye de aşık değilim!

12.07.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, önceki gün Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çağla hanımla dargınlık mı var?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözdeye de aşık değilim

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ (55), 2008 yılında hayatını birleştirdiği manken ve oyuncu Çağla Şıkel (45) ile 2015'te boşanmıştı. Ünlü çiftin bu ilişkiden Kuzey (15) ve Uzay (12) isimlerini verdikleri iki oğlu olmuştu.

Haberin Devamı

Altuğ, geçtiğimiz sene aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu (43) ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti. Rol arkadaşı ile katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele kameralara yansıyan Altuğ, konuyla ilgili "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" açıklamasını yapmıştı.

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözdeye de aşık değilim

"GENÇ GÖRÜNMENİN SIRRI AŞKLA YAŞAMAK"

Emre Altuğ önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı; "Sizi tanıdığınız ilk günden beri hep dinamik ve genç görünüyorsunuz. Sırrı nedir?" sorusuna "Sırrı, aşkla yaşamak. Yaptığım iki işi de çok seviyorum ve bunun çok büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımın da çok etkisi var. Onlar beni nasıl idol olarak görüyorsa, ben de onları idol olarak görüyorum ve ister istemez onlarla yarışıyorum. Genetik açıdan da avantajlı olduğumu düşünüyorum" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözdeye de aşık değilim

"ÇOCUKLARIMIN ANNESİYLE KÜSMEK GİBİ BİR LÜKSÜM YOK"

"Çağla hanımla dargınlık mı var?" sorusunu da yanıtlayan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Geçen gün, benim ağzımdan 'Çağla ile barışmam, Gözde'ye aşığım' diye yazmışlar. Ben de şimdi diyorum ki, Çağla ile küs değilim, Gözde'ye de aşık değilim. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım ve bunu paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Çocuklarımın annesine küsmek gibi bir lüksüm zaten yok. Barışmaktan kasıt eğer eskiye dönmekse, hayır, öyle bir durum yok. Gözde ile de arkadaşlığımı bozmayacağım.

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözdeye de aşık değilim

"BUNU KENDİ İÇİMDE YAŞAMAK İSTİYORUM"

Emre Altuğ, "Hayatınızda biri var mı?" sorusu karşısında ise "Olabilir. Buna bir süredir hayır demiyorum. İzin verirseniz bunu kendi içinde yaşamak istiyorum. Eğer ortalığa çıkarsak siz de görürsünüz" şeklinde konuştu.

Emre Altuğ: Çağla ile küs değilim, Gözdeye de aşık değilim

Röportaj sonrası sahneye çıkan şarkıcı, misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.