SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Zeytinin acısını alan formül! Aylarca taş gibi kalıyor acılıktan eser kalmıyor

Sonbaharın gelmesiyle birlikte zeytin hasadı başladı. Bahçelerde, tarlalarda toplanan zeytinler sofralara gelmeden önce sabır isteyen bir serüvene giriyor. En çok merak edilen konulardan biri ise zeytinin o karakteristik acı tadının nasıl giderileceği. Kimyasal katkılardan uzak, tamamen doğal yöntemlerle bu sorunun üstesinden gelmek mümkün. Üstelik doğru yöntemle hazırlanan zeytinler, aylar boyunca tazeliğini ve sertliğini koruyor.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.