SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yufka hamuruna bir kaşık atınca lastik gibi açılıyor! Yırtılmayan ve çarşaf gibi açılan yufkanın sırrı

Evde yufka açmak, özellikle incecik ve yırtılmadan çarşaf gibi açılan bir yufka elde etmek, birçok kişinin zorlandığı mutfak işlerinden biri. Ancak Anadolu mutfağından gelen doğal bir yöntem sayesinde bu artık çok daha kolay. Sadece bir kaşık ilave ederek hamurun elastikiyetini artırabilir ve kolayca açılmasını sağlayabilirsiniz. Peki, bu küçük dokunuş nedir? İşte yıllardır gizli kalan o sır ve uygulama şekli…

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.