SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Taş gibi tuzun nemini alan yöntem! Tuz asla topaklanmıyor ve kupkuru kalıyor

Mutfakta en çok kullanılan malzemelerden biri olan tuz, zamanla nemlenerek topaklanabilir. Bu durum hem kullanım kolaylığını azaltır hem de tuzun doğrudan serpilmesini zorlaştırır. Ancak evde uygulayabileceğiniz basit ve doğal yöntemlerle tuzun her zaman kuru ve tane tane kalmasını sağlayabilirsiniz.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.