SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Su böreği hamuruna 1 kaşık ekleyin! Yufka yırtılmadan çarşaf gibi açılıyor

Ev yapımı su böreği, Türk mutfağının en gözde lezzetlerinden biri. Ancak incecik yufkaları yırtmadan açmak ve ideal kıvamdaki hamuru tutturmak pek çok kişi için zorlayıcı olabiliyor. Neyse ki, mutfak ustalarının yıllardır kullandığı küçük ama etkili bir sır var: Hamura sadece bir kaşık ekleyerek yufkanın hem daha esnek hem de yırtılmadan açılmasını sağlayabilirsiniz!

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.