SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ispanak pişirirken göz ardı edilen hatalar! Tüm besin değerini yok ediyor

Ispanak, demir, folik asit, A, C ve K vitaminleri gibi birçok değerli besin öğesiyle dolu, sağlık açısından oldukça faydalı bir sebzedir. Ancak yanlış pişirme yöntemleri, bu besin değerlerinin büyük kısmını yok ederek ıspanağın faydalarını neredeyse sıfırlayabiliyor. Özellikle demir emilimi açısından hassas olan bu yeşil yapraklı sebzeyi pişirirken yapılan bazı yaygın hatalar, sıkça göz ardı ediliyor.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.