SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Barbunya sert oluyorsa çözümü çok basit! Haşlarken suyuna 1 kaşık ekleyin

Barbunya, Türk mutfağının sevilen baklagillerinden biridir. Özellikle zeytinyağlı haliyle yaz sofralarının vazgeçilmezi olan bu lezzetli baklagil, bazen ne kadar pişirilse de istenen yumuşaklığa ulaşmaz. Eğer siz de barbunya haşladıktan sonra sert kaldığından şikâyetçiyseniz, oldukça pratik ve doğal bir çözüm yolu var.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.