SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Asitlenmeyen domates konservesinin püf noktası! Ekşimeden yıl boyunca kalıyor

Yaz aylarında bolca bulunan taze domatesleri değerlendirmenin en pratik yolu konserve yapmaktır. Ancak birçok kişi, emek vererek hazırladığı domates konservelerinin zamanla asitlendiğini ya da ekşidiğini fark ediyor. Bu durum, hem sağlık açısından risk oluşturuyor hem de yapılan emeği boşa çıkarıyor. Neyse ki doğal yöntemlerle, asitlenmeden uzun süre dayanabilen domates konservesi hazırlamak mümkün.

|
Haberin Devamı İçin Tıklayın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.