Dünyadan Futbol Yunanistan'da skandal Samet Akaydin kararı! Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı

Yunanistan'da skandal Samet Akaydin kararı! Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı

20.05.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Panathinaikos'ta forma giyen milli futbolcu Samet Akaydin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Atatürk'ün bulunduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Panathinaikos Kulübü, bu paylaşımının ardından Samet Akaydin'i kadro dışı bırakma kararı aldı.

Yunanistanda skandal Samet Akaydin kararı Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile yollarını ayıran Panathinaikos'tan Samet Akaydin skandal karar! Milli futbolcu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk'ün yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Panathinaikos Kulübü ise Samet Akaydin'i paylaşımını kaldırması yönünde uyardı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Samet Akaydin, Atatürk paylaşımını kaldırmayınca kadro dışı bırakıldı. Milli oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a dönmesi bekleniyor. 

Samet Akaydin'in paylaşımı şu şekilde:

Yunanistanda skandal Samet Akaydin kararı Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı

FATİH TERİM TRANSFER ETMİŞTİ

Samet Akaydin, Ocak transfer döneminde Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Fenerbahçe'den Panathinaikos'a satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

Milli futbolcu Yunan temsilcisinde tüm kulvarlarda 15 maçta görev yaptı ve 1 asist katkısı sağladı.

SATIN ALMA OPSİYONU 4 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Samet Akaydin için yaptığı açıklamada, milli futbolcunun satın alma opsiyonuyla birlikte Panathinaikos'a kiralandığını duyurmuştu. Fenerbahçe: "Ara transfer döneminde yapılandırması sürdürülen Profesyonel Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Samet Akaydin'in kiralık transferi konusunda Yunanistan'ın Panathinaikos Kulübü ile satın alma opsiyonu ile birlikte anlaşmaya varılmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı