Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı!

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı!

11.05.2024 - 08:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek için girişimlere başladı.

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı

Trendyol Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde son 3 haftaya lider giren ve şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da yaz transfer sezonu için çalışmalar hız kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da sezonun bitişiyle birlikte yeni başkan seçilecek. Her iki başkan adayı da teknik direktör Okan Buruk'la yoluna devam edecek. Bu bağlamda Okan Buruk, scout ekibi ve transfer heyeti gçrüşme gerçekleştirilecek oyuncuları ve mevkileri belirledi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı

İLK 11'E 3 TRANSFER PLANI

Galatasaray'!da yeni sezon öncesi ilk 11'e 3 transfer yapılacak. Sarı-kırmızılılar, sağ bek, orta saha ve on numara mevkilerine nokta atışı transferler yapmayı planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk ilk 11'den hiçbir oyuncusunu transfer döneminde göndermeyi düşünmüyor. Galatasaray ana planda sağ bek, orta saha ve on numara transferlerini tamamladıktan sonra rotasyon için oyuncu arayışlarına girecek.

AYRILACAK İSİMLER

Haberin Devamı

Galatasaray'da kiralık sözleşmeleri sona erecek olan Tanguy Ndombele, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ayrıca kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira, Tete ve Zaha için gelecek teklifler değerlendirilecek. Gelecek sezon Türkiye'de yabancı futbolcu sayısı 12'ye düşecek. Okan Buruk'un süre vermediği ve gözden çıkardığı isimlerin yerine yeni isimler eklenecek.

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı

GRoNBAEK BOMBASI

Galatasaray'da orta saha transfer için çalışmalar hız kazandı. Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladı.

Bild'de yer alan habere göre; sarı kırmızılı takım, Bodo/Glimt forması giyen 22 yaşındaki orta saha Albert Gronbaek'i gündemine aldı.

ALMANYA'DAN DA TALİBİ VAR

Haberde Alman ekibi Werder Bremen'in de oyuncuyu yakından takip ettiği ifade edildi. Bununla birlikte iki takımın da Gronbaek için Norveç ekibinin kapısını çalacağı ifade edildi.

SON DAKİKA: Galatasaray, Albert Gronbaek transferi için girişimlere başladı

AVRUPA'NIN RADARINDA

Piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Danimarkalı oyuncuyu Avrupa'dan birçok kulübün takip ettiği de aktarıldı.

Merkez orta sahada görev yapan Gronbaek, Norveç ekibiyle toplam 79 maçta forma giydi ve 24 gol, 14 asist yaptı.

Yazarlar