Dünyadan Futbol Ruben Amorim: Benim odak noktam Sporting'de kalmak!

Ruben Amorim: Benim odak noktam Sporting'de kalmak!

10.05.2024 - 18:08 | Son Güncellenme:

Portekiz Ligi'nde şampiyon olan Sporting Lizbon'da teknik direktör Ruben Amorim açıklamalarda bulundu.

Ruben Amorim: Benim odak noktam Sportingde kalmak

Liverpool, West Ham United ve Manchester United'ın radarında bulunan Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Sporting Lizbon'da kalacağını açıklayan Ruben Amorim, "Bunlar söylenti. Takımın ve oyuncuların kalitesi de yardımcı oluyor ama kesinlikle İngiltere'ye giden bir uçağa binmeyeceğim, hepsi bu. Ben Sporting'in teknik direktörüyüm, hepsi bu, söylentilere odaklanmam" dedi.

Gelecek sezon planlamasına başladıklarını vurgulayan Ruben Amorim, "Gelecekte ne olacağını kontrol edemeyiz ama ben Sporting'deki işime odaklanmış durumdayım. Geçmişte yaptığım hataları gelecekte kesinlikle yapmayacağım. Sizler bile işinize devam edip etmeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Benim odak noktam Sporting'de kalmak ve gelecek sezonu en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Sporting Lizbon ile sözleşmesi olduğunu ifade eden Ruben Amorim, "Durumumla ilgili olarak, ben Sporting'in teknik direktörüyüm, bir sözleşmem var, yeni bir şey yok, bu yüzden işimi yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.