Dünyadan Futbol Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir

Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir

12.05.2024 - 14:23 | Son Güncellenme:

Al-Hilal ile Suudi Arabistan'da şampiyonluğa ulaşan Jorge Hesus, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Al Hilalde Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve Süper Lig'de ikinci olan Jorge Jesus sezon başında Suudi temsilcisi Al Hilal'in başına geçmişti.

Haberin Devamı

Kadrosunda; Neymar, Ruben Neves, Kalidou Koulibaly, Sergej Milinkovic-Savic, Aleksandar Mitrovic ve Malcom gibi birçok yıldızı bulunduran Al Hilal, Al Hazm karşısında 4-1 kazandı. Al Hilal'e zaferi getiren golleri; Aleksandar Mitrovic (2), Sergej Milinkovic-Savic ve Ahmed Abdullah Al-Juwaid'den (k.k) geldi.

Mavi-Beyazlılar bu sonuçla ligin bitimine 3 hafta kala Cristiano Ronaldo'lu, Anderson Talisca'lı, Sadio Mane'li, Aymeric Laporte'li, Alex Telles'li Al Nassr'ın önünde şampiyonluğunu garantiledi.

34 hafta sürecek olan Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 31. hafta sonunda Al Hilal 89 puana ulaştı, Al Nassr ise 77 puan toplayabildi.

JESUS'TAN AÇIKLAMA: ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÖRÜŞME VAR

Al-Hilal ile şampiyonluk yaşayan Jorge Jesus'un sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Deneyimli teknik adam basın toplantısında sözleşmesiyle ilgili gelen soruya şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

Zamanla herkes değişir. Belki zaman bazı özelliklerimi değiştirdi ama ironik olan şu ki ilk ayrıldığımda Al Hilal ligin zirvesindeydi ve şimdi onlarla şampiyonluk kazandım. Şu ana kadar hiçbir şeye karar verilmedi. Avukatım önümüzdeki hafta gelip bu konuyu görüşecek. Al Hilal'deki projem henüz bitmedi. Takımı çalıştırmaya devam edersem, AFC Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve gelecek yılki Dünya Kulüpler Kupası'na kaliteli bir şekilde katılmak da dahil olmak üzere birçok hedefim var.