Cadde İbrahim Tatlıses kendisine 'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den ilginç yanıt

İbrahim Tatlıses kendisine 'Nankörlük etti' demişti! Mustafa Keser'den ilginç yanıt

20.05.2024 - 07:25 | Son Güncellenme:

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlenmiş ve 'Haddini bil' demişti. Mustafa Keser, geçtiğimiz akşam Kıbrıs sahnesi öncesi konuyla ilgili basın mensuplarına konuştu.

İbrahim Tatlıses kendisine Nankörlük etti demişti Mustafa Keserden ilginç yanıt

2021 yılında 'Benzemez Kimse Bize' programını sunduğu Bülent Ersoy'la birbirine giren Mustafa Keser, bu kez 3 Mart 2013'te hayatını kaybeden Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Fatih Kısaparmak’ı hedef almıştı.

Haberin Devamı

Akşam gazetesine röportaj veren usta sanatçı, çarpıcı açıklamaları ile yeni tartışmaların fitilini ateşlemişti.

"MÜSLÜM GÜRSES'İ  HAYATIMDA DİNLEMEDİM"

Fatih Kısaparmak, kendi kendine 'Türkü Baba' lakabı taktı. Türkü babalık ona kalana kadar önünde bin tane adam var. O türkü baba olacak en son adam hatta baba bile olamaz. Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Yüzüne konuşabileceğim laflar bunlar, ben arkadan konuşmam. Müslüm Gürses Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor.

"BANA KONUŞAMAZ, ÖNLEMİMİ ALDIM"

İbrahim Tatlıses, bu sözler üzerine TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına bağlandı. Ünlü türkücü, canlı yayında meslektaşına cevap verdi.

Mustafa Keser'e sorun, onu sahneye çıkaran kim? İlk kez Kanal 6’daki 'İbo Şov'a çıkardım, oradan aldı yürüdü. hadi bu soruyu ona sorun. Zamanında bana da konuşur gibi oldu ama önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ancak tüm bu sanatçılar için söylediklerini hadsizlik olarak değerlendiriyorum. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Nankörleri hayatım boyunca sevmedim.

Haberin Devamı

"BEN ÖYLE GÖRÜYORUM"

Mustafa Keser, önceki gece Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının soruları yanıtlayan Keser, "1.5 senedir ancak gelebildik, her hafta sonu televizyonlardayız." diyerek Kıbrıs'ta uzun süredir sahne almadığını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda Mustafa Keser hakkında, "Haddini bilmesi lazım, onu ilk biz çıkarttık ekranlara. Nankörlük etti, ayıp etti" şeklinde bir cümle kurmuştu. Yaşanan polemiği daha fazla uzatmak istemeyen Keser, "Ben bu soruya cevap vermiştim, büyük bir ihtimalle o hususla ilgili bir şey söyleyemez. Ben öyle görüyorum" diyerek ekran macerasında kendi başına yol aldığının altını çizdi.

İbrahim Tatlıses kendisine Nankörlük etti demişti Mustafa Keserden ilginç yanıt

"ARKAMDAN GELEBİLEN YOK"

Yeni çalışmalarını soran muhabirlere bir kez daha ilginç bir açıklama yapan Mustafa Keser şu ifadeleri kullandı:

Artık proje falan yok, ben arkama bakıyorum ve arkamdan gelebilen yok. O işler o yüzden bitti artık, bu işin sahne babındaki son temsilcisiyim. Tek şarkılık bir adam değilim ben, ne okursam gider. Beste yaz çiz, karşılığı da yok. Spor olsun diye yapmıyoruz, olanlar da beni mezara kadar götürür.

Sanat camiasını geçtiğimiz günlerde söylemleri ile sık sık meşgul eden Keser'in, bu duruma devam edeceği ve sanat camiasından nasıl tepki alacağı merak konusu oldu.