Cadde Alişan'ın 4 milyon TL'lik yeni aracı!

Alişan'ın 4 milyon TL'lik yeni aracı!

18.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Alişan, önceki gün Bebek'teydi. 2021 yılında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan (14) ile birlikte objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı, yeni aracıyla trafikte boy gösterdi.

Alişanın 4 milyon TLlik yeni aracı

Bebek'te aracından indikten sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Alişan, "Yeğenim geliyor, onu bekliyorum, bir yemek yiyeceğiz. Yaz da yaklaşıyor artık onun da sınavı var. Sınava hazırlanıyor kendisi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"YENİ ŞARKI, PROGRAM, EVE GİT VE KAPANIŞ"

47 yaşındaki şarkıcı, hayatında bir farklılık olmadığını belirterek, "Yeni şarkı, şarkıya stüdyoda kayıt, yeni program, program tanıtımı, şarkı tanıtımı... En sonda da eve git ve kapanış. Bu şekilde hep devam ediyor" diyerek güldü.

Alişanın 4 milyon TLlik yeni aracı

Öte yandan Alişan, yaklaşık 4 milyon TL değerindeki yeni SUV aracı ile dikkat çekti.

Alişanın 4 milyon TLlik yeni aracı

EŞİ VE OĞLUNUN DA İÇİNDE OLDUĞU CİP 30 METRE SÜRÜKLENDİ!

Haziran 2020'de Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçiren ünlü şarkıcı, takla atan ve 30 metre sürüklenip kulanılamaz hale gelen lüks cipin içinde ölümden dönmüştü.

İstanbul'dan ailesi ve çocuğunun yabancı uyruklu bakıcısı ile İzmir yönüne giden Alişan'ın kullandığı cipin sağ ön aksı kırılmıştı. Tekeri yerinden çıkan cip takla atmıştı. Kazadan Alişan ile araçta bulunan eşi Buse Varol ve iki yaşındaki oğlu oğlu Burak yara almadan kurtulmuştu.

Alişanın 4 milyon TLlik yeni aracı

Haberin Devamı

"VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ"

Kaza sonrası açıklama yapan Alişan, "Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Alişanın 4 milyon TLlik yeni aracı