Basaksehir Çağdaş Atan: Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo!

Çağdaş Atan: Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo!

05.05.2024 - 19:51 | Son Güncellenme:

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Kasımpaşa maçından sonra konuştu.

Çağdaş Atan: Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo

Süper Lig'in 35'inci haftasında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine çok mutlu olduklarını belirterek başlayan Çağdaş Atan, "Ceza sahasına girmekten çekinmeyen, ikinci topları kovalayan bir takımla oynadık. Oyuncularım son 2 maçtır, geçen maç 3, bu maç tekrardan 3 oyuncum eksikti. Zorlanarak çıktığımız bir maçta beklentimizin üzerinde bir oyun oynadık. İlk 45 dakika muazzam oynadık. Bugün oyunun sadece 10-15 dakikası elimizden kaydı. 70-75 dakikayı çok iyi oynadık. Aldığımız net galibiyet bizi çok mutlu etti. Oyuncularımız Avrupa'ya gitmek istiyor. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Süper Lig'de 3 final maçı oynayacaklarını söyleyen Atan, "Trabzonspor üçüncü olup kupayı kazanırsa Avrupa Ligi'ne gidiyoruz. Trabzonspor ile aramızdaki puan farkı 3. 3 final maçı var ve onlarla sahamızda oynayacağız. O maçı kazanırsak ligi 3'üncü bitirebiliriz. Bu bizim için yazılacak en iyi senaryo. İlk 5'e girdiğimiz zaman Beşiktaş ya da Trabzonspor kupayı kazanırsa yine Avrupa'ya gidiyoruz. Hayaller her geçen gün büyüdü ve bu hafta daha büyük bir hale geldi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan, mücadelenin 25'inci dakikasında yerini Aleksic'e bırakan Pelkas'ın sakatlığının ciddi gözüktüğünü de belirtti.

Yazarlar