Voleybol Magdalena Stysiak'tan transfer cevabı! 'Yakında her şey çözülecek'

Magdalena Stysiak'tan transfer cevabı! 'Yakında her şey çözülecek'

09.05.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak, geleceğine dair konuştu. Transfer sorusuna cevap veren Magdalena Stysiak, gelecek sezon muhtemel adresini açıkladı.

Magdalena Stysiaktan transfer cevabı Yakında her şey çözülecek

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet'te forma giyen Magdalena Stysiak suskunluğunu bozdu. Geleceğine dair açıklamalarda bulunan Magdalena Stysiak, muhtemel yeni adresini duyurdu.

Haberin Devamı

Interia Sport'a konuşan Polonyalı yıldız, henüz geleeğinin netlik kazanmadığını dile getirdi. Hakkında çıkan transfer iddialarına dair soruya Magdalena Stysiak, "Henüz bilmiyorum. Bu konuda daha fazla bir şey söyleyemem" cevabını verdi.

Fenerbahçe Opet'le önemli bir sözleşmesi olduğunu belirten Polonyalı pasör çaprazı, "Fenerbahçe ile önemli bir sözleşmem var ve bu kulüpte kalıp kalmayacağımı veya başka bir kulübe transfer olup olmayacağımı göreceğiz. Sanırım yakında her şey çözülecek" dedi.

Magdalena Stysiaktan transfer cevabı Yakında her şey çözülecek

Türk Hava Yolları ve Novara'ya dair çıkan iddialarla ilgili konuşan Magdalena Stysiak, "Muhtemelen Türkiye Ligi'nde kalıyorum ama henüz hiçbir şey netleşmedi" ifadelerini kullandı.

Magdalena Stysiak bu sezon Fenerbahçe Opet'te unutulmaz başarılara imza attı. Polonyalı yıldız sarı-lacivertli takımda Vodafone Sultanlar Ligi, AXA Sigorta Kupa Voley ve Türkiye Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Haberin Devamı

ARINA FEDOROVTSEVA VEDA ETTİ

Fenerbahçe Opet'in yıldızlarından Arina Fedorovtseva, takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Çin ekibi Shanghai'da forma giyeceğini dile getiren Arina Fedorovtseva şu sözleri kullanmıştı:

Merhaba benim adım Arina Fedorovtseva. Gelecek sezon Shanghai'da forma giyeceğimi duyurduğum için çok mutluyum. Eminim iyi bir voleybol ve tutku göstereceğiz yakında görüşürüz.

Fenerbahçe Opet'te Arina Fedorovtseva'dan önce Meryem Boz ve Buse Ünal ile yollar ayrılmıştı.