Dünya Seçtiği kişi ölü bulunuyor! Kan donduran 'öngörülerin' başrolünde Oscar var

Seçtiği kişi ölü bulunuyor! Kan donduran 'öngörülerin' başrolünde Oscar var

14.05.2024 - 14:39 | Son Güncellenme:

Bir huzurevi tarafından sahiplenilen kedi, tüyler ürperten şekilde 100'den fazla kişinin ölümünü 'öngördü'.

Seçtiği kişi ölü bulunuyor Kan donduran öngörülerin başrolünde Oscar var

Oscar isimli kedi, ABD'nin Rhode Island eyaletinde bulunan bir huzurevinde sahiplenildi. Ancak anlatılanlara göre, Oscar 100'den fazla huzurevi sakininin öleceğini 'tahmin etti' hayatlarının son günlerinde onlarla fazlaca zaman geçirdi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yaşananları paylaşan kullanıcıya göre Oscar, huzurevi sakinlerine hayata gözlerini yummadan önce rahatlık sağlaması amacıyla sahiplenildi. Ancak Oscar huzurevindeki sakinlerden hiçbiriyle fazla zaman geçirmiyordu çoğunlukla yalnız başına zaman geçiriyordu. Fakat bir gün özellikle bir sakine büyük ilgi gösterdi ve ona büyük bir sevgi gösterdi. O kişi birkaç gün sonra sonra hayatını kaybetti.

Huzurevi çalışanları ise, Oscar'ın yalnızca bazı sakinlerle son anlarını yaşarken vakit geçirdiğini fark etti. Çalışanlar bunun üzerine, Oscar'ı, yakında öleceğine inandıkları bir yaşlıyla vakit geçirmeye ikna etmeye çalıştılar. Oscar ise, görünüşte sağlıklı görünen ve kimsenin yakın zamanda öleceğini düşünmediği bir kişiye eşlik etmeyi tercih etti.
Sağlıklı görünen bu kişi, birkaç gün sonra kısa süre sonra yaşamını yitirdi. Oscar, hayatı boyunca 100'den fazla kişinin ölümünü bir şekilde hissetti ve son yanlarında oldu.