Cadde Eski günlerine geri döndüğü söyleniyordu! Arda Kural'dan uzun süre sonra ilk paylaşım

Eski günlerine geri döndüğü söyleniyordu! Arda Kural'dan uzun süre sonra ilk paylaşım

15.05.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakıp setlere dönme kararı alan oyuncu, 1 sene sonra sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaptı.

Eski günlerine geri döndüğü söyleniyordu Arda Kuraldan uzun süre sonra ilk paylaşım

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan, 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde rol alan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında ise 'Ferit Tekin' karakterine hayat verdiği 'Emret Komutanım' ile izleyici karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden oyuncu, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

2023 MODEL ARDA KURAL

20 kilo vererek fit bir görünüme kavuşan Arda Kural, geçtiğimiz sene sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine gelmişti. Saç ektiren ve fazla kilolarından kurtulmaya başlayan ünlü isim, Instagram gönderisine, "2023 model Arda Kural" notunu düşmüştü.

SON HALİ KORKUTMUŞTU

Arda Kural'ın geçtiğimiz sene paylaştığı gönderisi ise sevenlerini endişelendirmişti. Fazlasıyla zayıf görünen isme: 'Yine hastalandı mı?' , 'Çok zayıflamış' gibi yorumlar gelmişti.

YORUM YAĞDI

Bir döneme damga vuran 'Yerli Leonardo DiCaprio', tam 1 sene sonra sosyal medya hesabından yeni halini yayınladı. Son haline sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı. Ünlü isme: 'Eski haline geri dönme', 'Böyle çok iyisin', 'N'olur kendini salma', 'Çok sağlıklı görünüyor' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

İşte Arda Kural'ın son hali...

Eski günlerine geri döndüğü söyleniyordu Arda Kuraldan uzun süre sonra ilk paylaşım