Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jose Mourinho ve Stefano Pioli derken ters köşe! İşte Ali Koç'un istediği teknik direktör

Fenerbahçe'de Jose Mourinho ve Stefano Pioli derken ters köşe! İşte Ali Koç'un istediği teknik direktör

18.05.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon takımın başına getirecekleri teknik direktörü belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho ve Stefano Pioli’nin ismi gündeme gelse de Ali Koç'un istediği teknik adam ortaya çıktı.

Fenerbahçede Jose Mourinho ve Stefano Pioli derken ters köşe İşte Ali Koçun istediği teknik direktör

Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul için geri sayım başladı. İki başkan adayı bir yandan yönetim listesini oluşturmak için mesai yaparkan, bir yandan da teknik direktörü belirlemek için çalışıyor.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

Aziz Yıldırım, adaylığını açıklarken, Jose Mourinho ile görüştüğünü ve seçilmesi halinde kendisiyle anlaşacağını söylemişti. Yıldırım’ın bu çıkışının ardından gözler Ali Koç’a çevrildi. Koç cephesi de Mourinho ile temasa geçti. Ancak tek aday Portekizli çalıştırıcı değil.

ŞARTLAR SORULDU

Sports Digitale’nin haberine göre sportif direktör Mario Branco, Milan’dan sezon sonunda ayrılacak olan Stefano Pioli’nin menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adama olan ilgi iletilip şartları soruldu.

Stefano Pioli için nabız yoklayan Fenerbahçe'de Ali Koç'un hayalindeki isim ise ortaya çıktı

ALİ KOÇ'UN HAYALİ: ANTONIO CONTE

Ali Koç’un hayallerini süsleyen teknik adamın ise Antonio Conte olduğu öne sürüldü. Dünyaca ünlü teknik adam 26 Mart 2023’te Tottenham’dan ayrıldığından beri boşta.

Haberin Devamı

Conte’nin Napoli’nin başına geçeceği iddiaları vardı. Ancak Mavi-Beyazlılar’ın başkanı De Laurantiis, geçtiğimiz kasım ayından beri tecrübeli teknik adamla görüşmediklerini dile getirdi. Conte, son çalıştığı kulüp olan Tottenham’da senelik 15 milyon Pound (612.6 milyon TL) kazanıyordu. İtalyan çalıştırıcının yüksek maaş ve transfer bütçesi beklentisi olsa da Koç’un tüm şartları zorlamaya kararlı olduğu iddia edildi.

Fenerbahçede Jose Mourinho ve Stefano Pioli derken ters köşe İşte Ali Koçun istediği teknik direktör